12545.jpg

Aleksandra R

Kan arbeta i: Helsingborg med omnejd

Jag är en erfaren barnpedagog med formella kunskaper i psykologi inom utbildningsområdet. Mina arbetsförmågor omfattar både teoretisk vetenskap i barnpsykologi och praktiska färdigheter inom pedagogik som t.ex. lekaktiviteter ute och inne. Förutom att vara en expert i barnlek och utveckling har jag en personlig intresse för konst och skapande. Jag älskar att skapa och vara kreativ tillsammans med barn!
Jag tycker om att laga mat och baka, är nogrann och erfaren i städning, mycket ansvarig och lyhörd som anställd för att underlätta hemmaliv.

Har du några allergier? Inga

Vilka språk talar du flytande: svenska, engelska och ryska (modersmål)

Mer information

Andra barnvakter

Madeleine F

Jag är utbildad barnskötare sen 3/20/19, utbildningen var en intensivkurs som jag läste på distans samtligt som jag jobbade heltid, läste färdigt efter 1 år.

Mer info »

Amelie Hammargren

Mina erfarenheter kring barnpassning är att jag har arbetat på en skola/fritids under 3 veckors tid sommaren 2022. Jag har även passat vänners och släktingars

Mer info »

Huma Riaz

Hej! Mitt namn är Huma och jag bor i Landskrona. Jag har klarat av min kandidatexamen. Jag är ansvarsfull, social och positiv när det gäller

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.